SmartBril.info

Nieuws Virtual, Augmented Reality, VR- en AR-brillen

De mogelijkheden van Virtual en Augmented Reality zijn ongekend en zal de komende jaren een enorme vlucht nemen met de doorontwikkeling van de VR-, AR-brillen en andere slimme brillen. Smartbril.info informeert je graag over de beste AR-brillen, laatste nieuwsberichten en andere relevante informatie. Blijf op de hoogte via onze nieuwsberichten:
nieuwe VR-brillen
Welke nieuwe VR-brillen worden komend jaar uitgebracht? Ben je benieuwd welke nieuwe VR-headsets er het komende jaar uitkomen? Hieronder alvast een doorkijkje naar nieuwe virtual reality brillen die nu nog in ontwikkeling zijn, maar die ..
augmented reality glasses van Facebook te koop in 2021
Facebook en de maker van Ray-Ban, Luxottica, hebben een samenwerking aangekondigd om volgend jaar hun eerste slimme bril te lanceren. "Nadat ik tijd met hun team had doorgebracht en hun fabriek had bezocht, wist ik dat zij de juiste ..
slimme contactlens Mojo Vision
We zijn een stap dichter bij het hebben van slimme contactlenzen. Mojo Vision, een van de meest interessante startups op de XR-markt, heeft aangekondigd dat het prototype van zijn slimme contactlens ..

augmented reality bril van LG
LG Electronics lijkt samen met de Japanse provider NTT DoCoMo te werken aan een extra lichte augmented reality-bril. Het apparaat weegt 79,38 gram en moet daarmee veel lichter zijn dan andere augmented reality-oplossingen ..
ar headset google slimme bril
Google heeft North gekocht, een bedrijf dat zich richt op het bouwen van augmented reality-brillen. De details van de deal, inclusief hoeveel Google heeft betaald, zijn niet bekendgemaakt. Met de overname zegt North dat het de functionaliteit ..
ar headset apple glass
Apple komt met een nieuw product op de markt in de vorm van een augmented reality bril. Apple Glass, zoals de nieuwe bril gaat heten, zal grotendeels werken zoals alle andere AR brillen. Dezelfde functies, maar voor een uitzonderlijk ..
coronavirus meer AR-brillen verkocht
Volgens de International Data Corporation (IDC) zullen naar verwachting wereldwijd productie en transport Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) brillen in de eerste helft van 2020 afnemen als gevolg van verstoringen in de ..
oppo augmented reality headset
Oppo heeft tijdens een eigen evenement een AR-bril gepresenteerd: AR Glass. De headset heeft veel weg van de augmented reality-brillen die bedrijven als Magic Leap op de markt hebben gebracht. De AR Glass van Oppo maakt ..
AR smart glass Apple
Er zijn al enige tijd geruchten dat Apple aan een soort augmented reality-bril werkt. Uit een rapport van The Information is te lezen dat Apple zich klaarmaakt om de AR-strijd aan te gaan. Apple streeft er naar zijn AR-headset in 2022 uit ..
decagear vr bril
Het in Singapore gevestigde Deca heeft een ambitieuze PC VR-headset onthuld genaamd DecaGear. Met ingebouwde gezichts- en heuptracking, zegt het bedrijf dat de headset is ontworpen om sociale VR-inhoud ..
ar headset onderzoek
Augmented reality bril-marktonderzoeksrapport 2020-2026 het biedt een basisoverzicht van het AR-bril-marktaandeel, het concurrentensegment met een basisintroductie van belangrijke leveranciers, topregio’s, ..

Meer informatie over AR en AR-brillen vind je hier: