SmartBril.info

Bij welke (online) winkels kan ik slimme AR en VR brillen kopen?

De meest interessante webshops voor meer informatie, prijzen en aanbiedingen van augmented, virtual reality brillen en smartbrillen
Een VR-bril, AR-bril of andere slimme brillen (zoals camerabril) kopen kan tegenwoordig bij diverse webshops of winkels. Kijk hieronder in een van de webshops voor aanbiedingen en prijs van de virtual en augmented reality brillen. Let wel bij online aanschaf van een VR of AR headset op een aantal zaken zoals levertijd en bezorgkosten. Interessant kan zijn om ook accessoires te bestellen bij het aanschaffen van een VR-bril.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme bril?

Maak eerst een keuze of je een Virtual Reality, Augmented Reality of enkel een camera- of audio-bril. Bij een VR-bril moet je eerst de basisbeslissing maken of je een bedrade, draadloze of mobiele VR-set wilt aanschaffen. Dit is een ander budgetkeuze: Mobiele VR-bril zijn relatief het goedkoopst. Betere kwaliteit maar duurder zijn VR-brillen voor de computer met de gaming-pc (in de vorm van een grafische kaart) en een gameconsole. AR-brillen zijn altijd draadloos net als de slimme camerabril of zonnebril waarmee je muziek kunt luisteren en verbinding kunt maken met je smartphone. Met name AR-brillen worden momenteel voornamelijk voor zakelijk gebruik aangeschaft.

Als je een VR-bril wilt aanschaffen dan is het aan te raden om na te gaan welke VR-accessoires er bij de headset te koop zijn. Diverse nuttige accessoires worden aangeboden voor bijvoorbeeld helmen, opbergstandaarden en beschermers. Met extra banden en maskers kunt je de bril aanpassen aan het individuele comfort. Met beschermhoezen voor de VR-bril of geschikte opbergsystemen blijft je VR-set goed opgeborgen en draagbaar.

Wat is een goedkope slimme bril (smartbril) om te kopen?

Wil je een leuke en niet al te dure slimme zonnebril / smart bril kopen, dan is de Bose Frames een interessante optie. De slimme audiobril is geschikt voor vele smartphones onder ander de iPhone en Samsung.
Bose frames audio bril

Bose Frames

Prijs: € 199,-

Wat is een goedkope VR bril om te kopen?

Wil je een betaalbare VR bril kopen, dan is de VR-i EVOLUTION 3S een interessante optie. De vrbril is geschikt voor vele smartphones onder ander de iPhone en Samsung.
online prijs bij Bol.com
VR-i Evolution 3S
€ 39,90

Wat zijn de beste webshops voor (smart) reality glasses en headsets?

Op zoek naar een nieuwe vr-bril of virtual reality headset? Dan ben je bij de juiste plek beland. Er zijn verschillende webshops waar je terecht kunt om deze innovatieve gadgets te kopen, bestellen of aanschaffen. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de beste webshops voor (smart) reality glasses en headsets.

Bol.com: Wie kent deze webshop niet? Bol.com biedt een breed scala aan producten, waaronder een ruim aanbod aan vr-brillen en virtual reality headsets. Of je nu op zoek bent naar een instapmodel of een high-end gadget, bij bol.com vind je het allemaal.

Coolblue: Bij Coolblue kun je ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan vr-brillen en vr-headsets. Deze webshop staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en uitstekende service. De medewerkers zijn zeer deskundig en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

UnboundXR: Deze webshop is gespecialiseerd in (smart) reality glasses en headsets. Hier vind je een breed scala aan producten van verschillende merken en prijsklassen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt gemakkelijk filteren op prijs, merk en andere specificaties.

MediaMarkt: Tot slot kun je ook bij de MediaMarkt terecht voor een vr-bril of virtual reality headset. Het aanbod is niet zo groot als bij bol.com of Coolblue, maar de prijzen zijn vaak zeer scherp. Ook kun je in de fysieke winkels van MediaMarkt terecht voor deskundig advies.

Of je nu op zoek bent naar een vr-bril, virtual reality bril, vr-headset of virtual reality headset, deze webshops hebben het allemaal. Het is verstandig om goed te kijken naar de specificaties en prijzen voordat je een beslissing maakt. En vergeet niet om te letten op eventuele aanbiedingen en kortingen, want de prijzen kunnen flink verschillen tussen de verschillende webshops.


De volgende shops zijn gespecialiseerd in (slimme) reality brillen en bijbehorende accessoires. Zowel XR-, VR-, MR- als AR-brillen zijn hier te koop.
Unbound XR
Nijmegen