SmartBril.info

Bij welke (online) winkels kan ik VR- en AR-brillen kopen?

De meest interessante webshops voor meer informatie, prijzen en aanbiedingen van VR- en AR-brillen
Een VR-bril, AR-bril of andere slimme brillen (zoals camerabril) kopen kan tegenwoordig bij diverse webshops of winkels. Kijk hieronder in een van de webshops voor aanbiedingen en prijs van de virtual en augmented reality brillen. Let wel bij online aanschaf van een VR of AR headset op een aantal zaken zoals levertijd en bezorgkosten. Interessant kan zijn om ook accessoires te bestellen bij het aanschaffen van een VR-bril.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme bril?

Maak eerst een keuze of je een Virtual Reality, Augmented Reality of enkel een camera- of audio-bril. Bij een VR-bril moet je eerst de basisbeslissing maken of je een bedrade, draadloze of mobiele VR-set wilt aanschaffen. Dit is een ander budgetkeuze: Mobiele VR-bril zijn relatief het goedkoopst. Betere kwaliteit maar duurder zijn VR-brillen voor de computer met de gaming-pc (in de vorm van een grafische kaart) en een gameconsole. AR-brillen zijn altijd draadloos net als de slimme camerabril of zonnebril waarmee je muziek kunt luisteren en verbinding kunt maken met je smartphone. Met name AR-brillen worden momenteel voornamelijk voor zakelijk gebruik aangeschaft.

Als je een VR-bril wilt aanschaffen dan is het aan te raden om na te gaan welke VR-accessoires er bij de headset te koop zijn. Diverse nuttige accessoires worden aangeboden voor bijvoorbeeld helmen, opbergstandaarden en beschermers. Met extra banden en maskers kunt je de bril aanpassen aan het individuele comfort. Met beschermhoezen voor de VR-bril of geschikte opbergsystemen blijft je VR-set goed opgeborgen en draagbaar.

Wat is een goedkope VR bril om te kopen?

Wil je een betaalbare VR bril kopen, dan is de VR-i EVOLUTION 3S een interessante optie. De vrbril heeft is geschikt voor vele smartphones onder ander de iPhone en Samsung.
online prijs bij Bol.com
VR-i Evolution 3S
€ 39,90