SmartBril.info
Bose Frames audio bril

Bose Frames: de beste slimme audio bril

Deze coole Bose-zonnebril ziet er niet alleen geweldig uit, maar ze doen ook iets dat niet veel andere coole tinten doen. Ze zijn voorzien van Bose-audio open-ear-luidsprekers in de frames met Bluetooth-mogelijkheid, zodat je naar je favoriete muziek kunt luisteren zonder te knoeien met oordopjes of koptelefoons. Je kunt verbinding maken met je mobiele telefoon of mp3-speler, zodat al je favoriete nummers door de zonnebril heen worden afgespeeld. Omdat het open oorluidsprekers zijn, kun je nog steeds horen wat er om je heen gebeurt terwijl je ook naar je favoriete deuntjes luistert. De tinten werken net als alle andere tinten, ze blokkeren bijna 100% van de UV-stralen om te voorkomen dat de zon je ogen beschadigt. Je kunt zelfs telefoontjes horen en toegang krijgen tot de virtuele assistent van je telefoon via de geïntegreerde microfoon. De batterijduur is 3,5 uur streaming; 12 uur stand-by en heeft een oplaadtijd van 2 uur. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere frames.

Wat zijn de kenmerken van de Bose Frames

De Boses Frames 'audiozonnebrillen' zijn zonnebrillen met hoofdtelefoon functionaliteiten en bevatten ingebouwde Bose-luidsprekers om muziek af te spelen en gesprekken aan te nemen. De voor Bose Frames ontwikkelde techniek en de aangepaste speakers moeten de audio alleen op de drager richten zonder de omgeving te storen.
Bose Frames zijn een portaal naar Bose AR, het platform voor audio en augmented reality ter wereld, waar toepassingen gebruikmaken van contextuele audio voor een unieke ervaring. Bijvoorbeeld in games, warbij je zowel verbonden bent met de digitale wereld als met je fysieke omgeving. Ieder paar Bose Frame is geschikt voor Bose AR vanuit een gratis software-update.

- Afmetingen montuur Alto - Grotere pasvorm: 52 mm lensbreedte
- 18 mm afstand tussen lenzen
- 162 mm lengte pootjes
- Bluetooth-bereik: 9 m (30 ft)
- Oplaadtijd batterij: tot 2 uur
- Levensduur batterij: tot 3,5 uur streaming muziek afspelen

Wat zijn de voor- en nadelen van de Bose Frames?

Voordelen:
- Geïntegreerde microfoon
- Bluetooth-connectiviteit
- UV bescherming

Nadelen:
- Kleuroptie
- Korte batterijduur

Wat is de prijs van de Bose bluethooth audio zonnebril?

De prijs van de audio bril Bose Frames is vanaf: € 199,00
Bose frames audio bril

Bose Frames

Prijs: € 199,-

Andere slimme brillen:

Snap Spectacles 3

Snap Spectacles 3

Prijs: € 299,-
Razer Anzu slimme bril

Razer Anzu

Prijs: € 210,-
Rayban smart bril

Ray-Ban Stories

Prijs: € 329,-