SmartBril.info
Razer Anzu slimme bril

Smartbril Anzu: de complete slimme bril van Razer

Razer Anzu is de nieuwste smartbril die nu te koop is. De slimme bril Anzu heeft naast de opties voor vorm, grootte en lens, ook een ingebouwde audiofunctie. De Razer Anzu heeft een open-ear speaker-ontwerp dat geluid vanaf de slapen naar je oren projecteert. Je kunt muziek naar je bril streamen of bel oproepen aannemen met de ingebouwde microfoon.
Razer Anzu smartbril

Wat zijn de kenmerken van de Razer Anzu smartbril

De Razer Anzu is een slimme bril die is uitgerust met twee soorten lenzen, Bluetooth-geluid, een microfoon en nog veel meer. Begin 2021 introduceerde Razer de Anzu nieuwe slimme brillen: het Anzu-pakket bevat twee soorten lenzen: een met 35% blauwlichtfiltering en een set vervangende zonnebrilglazen met polarisatie die het oog beschermt tegen 99% van de UVA / UVB-zonnestralen. Razer vertelde dat "Consumenten talloze uren besteden aan het gebruik van mobiele apparaten, laptops en computerschermen, zowel zakelijk als privé, waardoor hun ogen worden blootgesteld aan blauw licht."
Gezien de behoeften van hun consumenten, heeft Razer Anzu gecreëerd als "een alles-in-één oplossing om het schadelijke licht van digitale apparaten en de zon te filteren, en zo een hoognodig element van bescherming toe te voegen aan stijlvolle, slimme brillen". Bovendien, voor degenen die echt een bril op sterkte nodig hebben om te zien, deelde het bedrijf dat ze samenwerken met Lensabl. Dit omvat "15% korting op lenzen op sterkte voor klanten met corrigerende brillen die Razer Anzu kopen."

Open-ear audio voor een meeslepende ervaring
Blauwlichtfiltering, bescherming tegen de zon en de mogelijkheid om op sterkte te zijn zijn allemaal goed en wel, maar Razer brengt het op een niveau waarop deze bril echt 'slim' is. Met een batterijduur van meer dan vijf uur per oplaadbeurt die volledig is opgeladen in ongeveer 1,5 uur, ervaren Anzu-gebruikers ingebouwde Bluetooth open-ear-audio. Volgens hun website breidt de bril "de onderdompeling uit naar nieuwe omgevingen ... omdat het consumenten in staat stelt zich bewust te blijven van hun omgeving."
De Anzu biedt 60 ms technologie met lage latentie, die de "lippen synchroon" houdt door ervoor te zorgen dat de vertraging extreem laag is "zonder enige onderbreking door audiovertraging of overslaan". Het heeft ook een ingebouwde "omnidirectionele microfoon", die kwaliteitsgeluid moet leveren, of je nu geniet van wat soepele muziek of deelneemt aan een uiterst belangrijke videoconferentie. Voor brildragers over de hele wereld kan een bril met een koptelefoon een hele klus zijn, en het samenvoegen van de twee kan dit probleem misschien oplossen.

Wat is de prijs van de Razer Anzu?

Als alternatief biedt Razer ook de mogelijkheid om op maat gemaakte lenzen op sterkte te installeren. Het bedrijf heeft samengewerkt met Lensabl en klanten kunnen bij hen een bril op sterkte kopen voor hun Anzu en code RAZER15 gebruiken voor 15% korting. Andere functies zijn onder meer IPX4-waterbestendigheid, een batterijduur van 5 uur met twee weken stand-bytijd en 60 ms audiolatentie met een speciale gamemodus.

De Razer Anzu is geprijsd op € 210, met vervangende lenzen geprijsd op € 35.

Andere slimme brillen:

Bose frames audio zonnebril

Bose Frames

Prijs: € 199,-
Snap Spectacles 3

Snap Spectacles 3

Prijs: € 299,-
Rayban smart bril

Ray-Ban Stories

Prijs: € 329,-