SmartBril.info
xrspace manova virtual reality bril

Alles wat je wilt weten over de xrspace manova VR-bril

Alles wat je wilt weten over de xrspace manova VRbril: productinformatie, kooptips, prijzen en reviews
De XRSpace Manova wordt aangedreven door de Snapdragon 845-chipset van Qualcomm, die ook een high-end versie is van de SD 835 op de Focus- en Quest-headsets en 6 GB RAM heeft in vergelijking met de 4 GB RAM in de meeste VR-headsets. en dan is de batterij veel groter, 4.600 mAh in tegenstelling tot de 3.648 mAh van de Oculus Quest. Verder heeft de XRSpace een resolutie van 2880 x 1440, een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz en een mooie pixeldichtheid van 702 DPI.
De Mova wordt geleverd met een enkele controller voor gamingdoeleinden, maar hij is ontworpen om te worden gebruikt met handvolging als primaire controlemethode. Dit verlaagt de leerbarrières voor de gemiddelde consument, omdat je de headset waarschijnlijk gewoon vaker zou gebruiken vanwege het minder onhandige karakter ervan. Maar het bedrijf wil dat handgebaren een kerninteractie zijn in zijn virtuele wereld, Manova.
xrspace manova vrbril

Wat zijn de kenmerken van de XRSpace VR-bril?

De XRSpace Manova heeft een scherpe beeldresolutie, een lichtgewicht design en ingebouwde hand-tracking. De Snapdragon 845-processor biedt voldoende grafische kracht om zwaardere VR-applicaties en games op te kunnen spelen.

⦁ Wifi met krachtige Qualcomm Snapdragon 845, boordevol 6G RAM en nog steeds 20% lichter dan vergelijkbare standalone headsets.
⦁ Navigeer door virtuele ruimtes op de meest natuurlijke manier: je eigen handen. Handdrukken, high-fives, klappen en dagelijkse gebaren zijn leuker in virtual reality.
⦁ XRSpace Mova headset is het meest draagbare virtual reality-headset dat is ontworpen voor onmiddellijke ervaringen, overal en altijd.
⦁ Een groter bewegingsbereik betekent dat je moeiteloos verschillende ervaringen kunt opdoen zoals dansen, yoga en TaChi.

Wat kost de VR bril van XRSpace?

De XRSpace VR-bril is te koop in de volgende uitvoeringen:
⦁ XRSpace Manova 64GB: € 499,-
⦁ XRSpace Manova Business Edition: € 599,-

Wat zijn alternatieve VR-brillen?

Oculus Quest 2 VR headset

Oculus Quest 2
NIEUW:
Prijs: € 349,-
HP Reverb G2 VR headset

HP Reverb G2
NIEUW:
Prijs: € 699,- (pre-order)
Oculus Rift S VR headset

Oculus Rift S

Prijs: € 469,-