SmartBril.info
HTC Vive Flow virtual reality bril - vr-bril

Alles wat je wilt weten over de HTC Vive Flow VR bril

Alles wat je wilt weten over de HTC Vive FLOW VR-bril: productinformatie, kooptips, prijzen en reviews
De VR-bril Vive Flow is de nieuwste virtual reality bril van HTC. De headset is vooral bedoeld voor mediaconsumptie en mentaal welzijn. De Vive Flow VR kost 569 euro.
HTC Vive Flow virtual reality bril - vrbril

Wat zijn de kenmerken van de HTC Vive Flow VR-bril?

De Vive Flow vr-bril is een alles-in-een virtual reality bril en waarbij je dus geen verbinding hoeft te maken met pc’s of smartphones. HTC omschrijft het als een 'immersieve bril', wat ook aan het ontwerp te zien is. Het apparaat ligt ergens tussen een VR-headset en slimme bril in. De vrbril zijn lichte en draagbare bouw is hij geschikt voor entertainment, wellness en gaming voor VR.
Je hebt dus geen controller nodig omdat want de VR-bril volledig bestuurd wordt door de Android-smartphone van de gebruiker via een bluetooth-verbinding. Met een gewicht van 189 gram is hij lichter dan de meeste smartphones. Ook komt de headset met een eigen draagtas, zodat je de Vive Flow overal mee naartoe kan nemen. De VR-bril heeft een 100-graden gezichtsveld, een systeem met twee scharnieren voor optimale pasvorm en gezichtskussen op de bril. Ook zijn ingebouwde immersieve ruimtelijke audio en aanpasbare lenzen aanwezig. De audio zit in de armen van de virtual reality bril ingebouwd. Er zijn 2 microfoons voor videogesprekken. De HTC Vive Flow heeft ook een koeling systeem dat met een ingebouwde ventilator lucht wegtrekt van het gezicht van de gebruiker, zodat overtollige warmte wordt afgevoerd en dat de glazen niet aanslaan.

Wat is de prijs van de Vive Flow VR-bril?

HTC heeft een prijs van $ 500 en een release in november 2021. HTC positioneert Vive Flow als een VR-bril om mensen te helpen ontspannen, leren en contact maken met vrienden.
De HTC Vive Flow kost 569 euro en is daarmee duurder dan veel andere en sterkere VR-headsets, zoals de Oculus Quest 2.

Wat zijn alternatieve VR-brillen?

HTC Vive Cosmos

HTC Vive Cosmos

Prijs: € 799,-
Oculus Quest 2 VR headset

Oculus Quest 2

Prijs: € 349,-
pico neo VR-bril

Pico Neo VR-bril

Prijs: € 699,-
apple VR-bril

Apple VR-bril

Prijs: nnb